I Grisslehamn finns massor att göra och se, här är några förslag

Cykla

Upptäck Grisslehamn, Fogdö och Singö. Vi förser dig med cykelkartor och utflyktstips till våra smultronställen i ett vackert skärgårdslandskap med mycket havskänsla. Cykel kan du hyra av oss.

Vandra

Upptäck Roslagens unika natur och kultur på Roslagsleden mellan Danderyd och Grisslehamn. Vi kan lämna och hämta upp er från valfri plats utmed ledens sträckning på Väddö.
www.roslagsleden.se

Bada

I Roslagen finns det gott om klippor.  Vi tipsar dig om finaste platserna. Barnvänliga stränder finns också, den närmaste är vid Albert Engströms ateljé, en havsvik med sandstrand omgärdad av klippor.

Sportfiske

Ostkustens bästa laxtrolling bedrivs utanför Singö. Höst, vinter och vår går havsöringen nära land och fisket kan ske både från land och båt. Vi tipsar om bra fiskeplatser och båtuthyrning.
Läs mer om sportfiske

Loppis

Alla lördagar från början av juni till mitten av augusti kan du fynda på marinans loppis. Hittar du inget fynd kan du alltid köpa ett par skivor rökt skinka av Musko-Leif.
www.grisslehamnsmarina

Albert Engström

Efter ett besök i museet vid Engströmsgården kan du ta en fika på Cafe Kalaset och sedan fortsätta ut till en guidad tur i Engströms ateljé, med en vidunderlig utsikt över Ålands hav.
www.albertengstrom.se

Kryssning Eckerölinjen

Ett härligt smörgåsbord med lokalt producerade delikatesser väntar dig. Viltbordet som serveras på hösten lämnar ingen oberörd. Vi bjuder på båtresan t/r Åland.
www.eckerolinjen.se

SPA

Hotell Havsbaden som ligger högt uppe på klipporna i Grisslehamn har Sveriges största spa-anläggning. Njut av behandlingar, bubbelpool eller ångbastu.
www.hotellhavsbaden.se

Golf

Äventyrsgolf finns för hela familjen vid Grisslehamns marina. I närområdet finns också två 18-håls golfbanor, Väddö golfklubb respektive Hallstaviks golfklubb.
Grisslehamns marina
Väddö GK
Hallstaviks GK

På gång i Grisslehamn

Grisslehamn har en egen hemsida med massor av information om evenemang och sevärdheter. Besök gärna den för att veta mer om allt som händer häromkring.
www.grisslehamn.se
Du kan också ladda ner Roslagsappen till din mobil, där hittar du all info du behöver för ditt besök. Appen finns där appar finns.

Postrodden

Se Postrodden

Tävlingen arrangeras varje sommar mellan Grisslehamn och Eckerö på Åland, till minne av Väddö- och Eckeröböndernas månghundraåriga skyldighet att föra post och passagerare över Ålands hav.
www.sjofartsmuseet.se/Postrodden